I varje bakverk jag skapar gör jag det med passion och kärlek. För mig är först och främst smaken som är det viktigaste! Därför bakar jag med bra råvaror för att du som kund ska få det allra bästa både smakmässigt och utseendemässigt. Om man vet vad som är i så förstår man varför det är så gott.
Jag köper mina ägg på Skurö Gård i Figeholm, som köper in ägg från Gotlandsägg. Gå gärna in på deras hemsida för att läsa mer https://gotlandsagg.se/ På deras gårdar går hönsen fria och får antibiotikafritt foder och lägger salmonellafria ägg. Du som konsument kanske tror att det inte är någon skillnad på massproducerade vanliga ägg i butik och ägg direkt hämtade från hönshuset. Men enligt mig är som att göra sås på vatten istället för grädde. Det blir blaskigt och smaklöst!
Svensk 40% grädde och svenskt smör är mejeriprodukter som jag använder mig mycket av. Först och främst köper jag från Emåmejeriet men även från Arla. För mig finns inget annat alternativ än svenska produkter när jag bakar och jag försöker i största mån köpa in lokalproducerade råvaror.