JM'S CAKES

Mitt kök är klassats som livsmedelskök och registrerat hos kommunen utan anmärkning. Detta betyder att jag följer de regler och riktlinjer som alla andra caféer och konditorier ska göra. Jag är även registerad för F-skatt och moms.

Jag arbetar själv i företaget och bakar allt från grunden. På grund av detta, och att vissa dekorationer tar lång tid och behöver ibland torka, ser jag gärna att du gör din beställning minst 2 veckor innan avhämtningsdatum. I vissa fall går det att boka senare. Det beror helt och hållet på hur min planering ser ut.

Bröllopskonsultation
Planerar ni för bröllop är ni varmt välkomna till JM's Cakes. Tillsammans under en konsultation går vi igenom era önskemål angående smak och design. Självklart kan jag komma med tips och egna ideér ifall det önskas. Eran slutprodukt blir en specialdesignad bröllopstårta, one of a kind! Jag kan även erbjuda provsmakning på olika fyllningar om så önskas. Ha gärna med bilder eller något från färgtemat bröllopet ska gå i för inspiration. Konsultationen kostar 450:-

Betalning:

Handpenning vid beställning. Vid avhämtning betalas resterande summa till mitt företagskonto eller via swish. Kvitto ges.

Var hämtas min beställning?
Er beställning hämtas hemma hos mig. Adress ges ut vid bokning. Leverans av bröllopstårta går att ordna mot en kostnad. Då leveraras tårtan dagen innan bröllopets datum till önskad plats.

Villkor efter hämtning av er beställning
När jag lämnar över tårtan till er så har jag inget ansvar för hur ni hanterar den. Tårtan levereras på stabil tårtbricka och i kartong. Tårtan måste stå vågrätt, helst i bagaget eller på golvet i bilen. Mina bakverk, även 2- och 3-våningstårtor, är stabila att frakta om ni kör på ett säkert sätt. Jag står ej för om tårtan går sönder vid frakten eller tappas efter hämtning.

Hur sent kan jag avboka en beställning?

Avbokning senare än 10 vardagar innan hämtningsdagen kan komma att debiteras delvis eller helt beroende på om råvaror köpts in och/eller om arbetet med beställningen påbörjats. Bröllopstårta ska senast avbokas en månad innan beställningsdatum.

Allergier
Mina bakverk är allergianpassande. Dock kan jag aldrig garantera att bakverken är utan spår av allergener eller vissa råvaror då det finns i lokalen!

Sjukdom
Reservation för sjukdom då jag är själv i företaget och har rätt att avboka er beställning om jag skulle bli sjuk. Har betalningen utförts betalas den givetsvis tillbaka!