JM'S CAKES

JM´s Cakes startades i okt 2017 och har sedan start registrerat och godkänt kök utan anmärkningar. Varje bakverk skapas från grunden med väl utvalda råvaror och en massa kärlek. För mig är först och främst smaken som är det viktigaste! Därför bakar jag med de bästa råvarorna för att du som kund ska få det allra bästa både smakmässigt och utseendemässigt. Om man vet vad som är i så förstår man varför det är så gott.

Jag köper mina ägg från Ruda, Gotlandsägg. Gå gärna in på deras hemsida för att läsa mer https://gotlandsagg.se/ På deras gårdar går hönsen fria och får antibiotikafritt foder och lägger salmonellafria ägg. Du som konsument kanske tror att det inte är någon skillnad på massproducerade vanliga ägg i butik och ägg direkt hämtade från hönshuset. Men enligt mig är som att göra sås på vatten istället för grädde. Det blir blaskigt och smaklöst!

Svensk 40% grädde och svenskt smör är mejeriprodukter som jag använder mig mycket av. Först och främst köper jag från Emåmejeriet men även från Arla (laktosfri). För mig finns inget annat alternativ än svenska produkter när jag bakar och jag försöker i största mån köpa in lokalproducerade råvaror. 

Jag arbetar själv i företaget och bakar allt från grunden. På grund av detta, och att vissa dekorationer tar lång tid och behöver ibland torka, ser jag gärna att du gör din beställning minst 2 veckor innan avhämtningsdatum. I vissa fall går det att boka senare. Det beror helt och hållet på hur min planering ser ut.

Bröllopskonsultation
Planerar ni för bröllop är ni varmt välkomna till JM's Cakes. Tillsammans under en konsultation går vi igenom era önskemål angående smak och design. Självklart kan jag komma med tips och egna ideér ifall det önskas. Eran slutprodukt blir en specialdesignad bröllopstårta, one of a kind! Jag kan även erbjuda provsmakning på olika fyllningar om så önskas. Ha gärna med bilder eller något från färgtemat bröllopet ska gå i för inspiration. Konsultationen kostar 450:-

Betalning:

Handpenning vid beställning. Vid avhämtning betalas resterande summa till mitt företagskonto eller via swish. Kvitto ges.

Var hämtas min beställning?
Er beställning hämtas hemma hos mig. Adress ges ut vid bokning. Leverans av bröllopstårta går att ordna mot en kostnad. Då leveraras tårtan dagen innan bröllopets datum till önskad plats.

Villkor efter hämtning av er beställning
När jag lämnar över tårtan till er så har jag inget ansvar för hur ni hanterar den. Tårtan levereras på stabil tårtbricka och i kartong. Tårtan måste stå vågrätt, helst i bagaget eller på golvet i bilen. Mina bakverk, även 2- och 3-våningstårtor, är stabila att frakta om ni kör på ett säkert sätt. Jag står ej för om tårtan går sönder vid frakten eller tappas efter hämtning.

Hur sent kan jag avboka en beställning?

Avbokning senare än 10 vardagar innan hämtningsdagen kan komma att debiteras delvis eller helt beroende på om råvaror köpts in och/eller om arbetet med beställningen påbörjats. Bröllopstårta ska senast avbokas en månad innan beställningsdatum.

Allergier
Mina bakverk är allergianpassande. Dock kan jag aldrig garantera att bakverken är utan spår av allergener eller vissa råvaror då det finns i lokalen!

Sjukdom
Reservation för sjukdom då jag är själv i företaget och har rätt att avboka er beställning om jag skulle bli sjuk. Har betalningen utförts betalas den givetsvis tillbaka!

JM's CAKES 0763-119765 Oskarshamn
Alla rättigheter reserverade 2017
Skapad med Webnode Cookies
Skapa din hemsida gratis!