Johanna Morina


Välkommen till min värld av kreativitet och min passion här i livet: B A K A

I flera år har jag drömt att kunna starta eget och driva min tårtdesign vidare och nu äntligen blir den verklighet. Jag måste säga att jag blir helt varm i hjärtat så tårarna svämmar över ibland. Jag är så tacksam för att ni kunder låter mig få göra det jag älskar.

Det började hösten 2015 då upptäckte jag det tidsödande och underbara med tårtdesign! Jag var fast direkt efter att ha gjort min mammas och min son födelsedagstårtor.

Här får jag ständig utveckling i min kreativitet som har legat gömd länge och väntats på att bli upptäckt. Jag har ingen utbildning utan har lärt mig allt själv genom dessa två åren. Min nyfikenhet blir bara större och ideéerna flera. Som man säger "Det är endast fantasin som sätter gränser"!

Vem är jag då?

Jag är 35 årig kvinna och bor i Oskarshamn, Småland, med min man och våra två underbara söner. Jag jobbar sen 10 år tillbaka två-skift på Colmix AB, där förser vi Scanias Europaproduktion med färg.

På fritiden älskar jag att vara med min familj. Gärna en promenad i svampskogen eller en fisketur tillsammans. Det är de stunderna som sätter guldkorn på vardagen för mig.